7. 10.: konference HP Truckshow "Dotkněte se změny"

úterý 14. září 2010 ·

I v letošním školním roce pro vás společnosti HP, Microsoft, Intel i další partneři připravili jedinečnou možnost seznámit se s nejnovějšími technologiemi vhodnými pro školní prostředí. Spolupořadatelem akce je ITveSkole.cz.

Rádi bychom Vás informovali o našich komplexních řešeních informačních a komunikačních technologií, které jsme pro Vás s partnery nachystali.
Přinášíme Vám taková řešení školní ICT, která přispějí k moderní inovativní výuce ve Vaší škole. Naše aktivity jsou velmi úzce propojeny i s DVPP, aby pedagogové i studenti mohli naplno využít ICT ve výuce.
I v letošním školním roce pro Vás společnosti HP, Microsoft, Intel i další partneři připravili jedinečnou možnost seznámit se s nejnovějšími technologiemi vhodnými pro školní prostřední. Spolupořadatelem akce je ITveSkole.cz.
Přijměte naše pozvání na konferenci HP Truckshow a dotkněte se změny.
V rámci jednotlivých seminářů bude představena řada technologických novinek, které Vás jistě budou inspirovat pro další inovaci v různých činnostech u Vás ve škole. Věnovat se budeme i možnostem, jak mohou ICT školy financovat.
Část programu je rozdělena do dvou bloků, které jsou tematicky zaměřeny pro základní školy a střední školy. V programu pro základní školy se budeme věnovat efektivnímu využití prostředků z projektu EU peníze školám. V programu pro střední školy budou představeny zajímavé ICT řešení sestavené tak, aby byly pro školy reálně dostupné.
Registrace a program konference naleznete na stránkách www.modernireditel.cz .
Věříme, že Vás témata konference zaujmou a nenecháte si ujít jedinečnou příležitost prohlédnout si HP Truck plný nejnovějších technologií.
Těšíme se na potvrzení Vaší účasti registrací a především pak na setkání s Vámi.
Ing. Irena Brifordová
Obchodní ředitelka pro školství
Microsoft


Ing. Luděk Heinz
Výkonný ředitel
Boxed, s.r.o.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.