Petra Vaňková: Chytře, aktivně nebo jinak? Už víte jak?

čtvrtek 13. května 2010 ·

Interaktivní tabule (Interactive White Board – dále IWB) se rozrůstají po českých školách jako houby po dešti. Na trhu je SMART Board, ActivBoard, Clasus, Interwrite i další. A proto stále zní otázky ředitelů: „Jakou tabuli si máme pořídit, abychom byli in?“

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
17. května 2010 v 11:34  

Velice pěkný a užitečný článek pro volbu interaktivní tabule, avšak obávám se, že mnohdy (dokonce bych řekl ve většině případů) bude rozhodovat pouze ta cena, jelikož peníze jsou vždy až na prvním místě, zvláště když se jedná o školní pomůcku v řádech desetitisíců korun, o jejíž koupi rozhodně bude mít poslední slovo ředitel školy. A co by to bylo za ředitele, kdyby se nechoval jako správný ekonom a nebyl tak trochu škrt:-)

Unknown řekl(a)...
19. května 2010 v 17:29  

Súhlasím klamtík, pekný článok, ktorý môže pomôcť rozhodnúť sa, ktorú IWB pre školu zaobstarať. Odhliadnuc od ceny je samozrejme dôležité, aby software s ktorým tabuľa pracuje bol ľahko ovládateľný aj pre učiteľa, ktorý sa nezaoberá IT. Tak isto poteší, ak pre daný typ IWB existuje úložisko digitálnych materiálov, ktoré sa dajú využiť pre výuku.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.