13. - 16. 4.: Úspěšná CPress Show poprvé v Praze

čtvrtek 15. dubna 2010 ·

Vydavatelství CPress Media představuje svou CPress Show poprvé také v Praze. Od úterý 13. 4. do pátku 16. 4. 2010 ji lze vidět na výstavišti v Letňanech na veletrhu Commtec/Amper.


CPress Show je výjimečná akce přinášející zajímavé přednášky z oboru počítačů, internetu, audio-video techniky nebo fotografování. Návštěvníci v ní získávají jedinečnou příležitost dozvědět se nové informace z oblastí, které je zajímají, a zároveň přitom poznat redaktory, kteří pro ně tvoří jejich oblíbená média. CPress Show je unikátní projekt, který v České republice nemá obdoby. Za jeho vznikem stojí vydavatelský dům CPress Media.

CPress Show během čtyř dnů nabízí 29 přednášek 13 zkušených redaktorů 10 předních IT časopisů a internetových magazínů významného tuzemského vydavatelství CPress Media.

„Wi-Fi rychleji a bezpečněji, Když GPS pro navigaci nestačí, Netbooky vs. Notebooky, Stahování a zákon,“ vybírá z přednášek Pavel Nygrýn, šéfredaktor časopisu Computer, a ve výčtu pokračuje: „Věnujeme se i 3D a HDTV, mapám na internetu, nejchytřejším telefonům, mobilním datovým přenosům, HD přehrávačům k televizorům, bezpečnosti na internetu, elektronickým knihám a spoustě dalších atraktivních témat.“

Detailní program celé CPress Show si lze prohlédnout na www.prejdi.cz/CPS2010.

„CPress Show jsme poprvé představili v rámci veletrhu Invex/Digitex 2008. Návštěvníky i provozovatele výstaviště BVV zaujala natolik, že v následujícím roce již CPress Show byla hlavním tahákem a programem celého Digitexu,“ odhaluje historii úspěšného projektu Michal Politzer, ředitel médií vydavatelství CPress Media, a dodává: „Naši redaktoři jsou novinářskou špičkou v oblasti počítačové, mobilní i audio-video techniky, takže mají přístup k informacím, k nimž se běžná veřejnost nedostane. Díky dlouholetým zkušenostem navíc vědí, jak z nich vybrat to nejzajímavější a podat je čtenáři, respektive návštěvníkům atraktivní formou. CPress Media je jediný tuzemský vydavatel, který si na akci podobného rozsahu může troufnout.“

Návštěvníci se mohou těšit na přednášky a setkání s redaktory tištěných časopisů Computer, Mobility, DIGIfoto, Jak na počítač a internetových magazínů Živě.cz, MobilMania.cz, AVmania.cz, Digiaréna.cz, JNP.cz a Navigovat.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.