16.-26. 8.: Letní škola učitelů informatiky 2010

pátek 2. července 2010 ·

Pravidelně pořádané Školy jsou určeny učitelům informatiky na středních školách. V roce 2010 se bude konat již devatenáctý běh Letní škola učitelů informatiky.

Jsme rádi, že můžeme učitelům informatiky současným i budoucím nabídnout účast na Škole učitelů informatiky, která se koná od pondělí 16. do čtvrtka 26.srpna 2010 v Lipnici nad Sázavou. Organizátoři z MFF UK v Praze by se na Lipnici opět rádi setkali s vnímavými a příjemnými lidmi, tak jako tomu bylo i v minulých 18 ročnících.

Škola učitelů informatiky je akreditována MŠMT v rámci systému dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků pod číslem 3414/2009-25-92. Jde tedy pro financování účasti učitelů použít účelové prostředky od MŠMT.

Podrobnější informace můžete získat na www stránce Letní škola učitelů informatiky ksvi.mff.cuni.cz/skola nebo na mailové adrese mop@ksvi.mff.cuni.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.