Barbora Říhová: Státní maturity od roku 2010 pohřbil ministr Liška, tvrdí šéf Cermatu

pondělí 24. srpna 2009 ·

Sto tisíc studentů s napětím očekává, jestli poslanci podpoří odklad státních maturit. Podle Pavla Zeleného, staronového šéfa projektu, nelze naostro začít v roce 2010. "Důvodem je rozhodnutí ministra Ondřeje Lišky změnit v naprosto nevhodný okamžik pravidla hry ohledně logistiky," říká v rozhovoru iDNES.cz.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
25. srpna 2009 v 23:01  

Ještě si vzpomínám na silné řeči pana šiditele Zeleného při jeho nástupu do funkce, že přichází ze soukromého sektoru, jehož poznatky míní uplatnit ve funkci šiditele CERMAT. Zlatý voči! Státní maturity od roku 2010 prý pohřbil ministr Liška, tvrdí šéf Cermatu. A kdopak přímo či nepřímo šéfoval do dnešních dnů uvedenou obskurní organizaci? Mickey Mouse, Ferda Mravenec nebo Pavel Zelený.
Upřímně chápu, proč pan šiditel znovu a znovu vylamuje dveře CERMAT a přestože vyhozen dveřmi, opakovaně se vrací do lokálu oknem. V soukromém sektoru by s takovými manažerskými výsledky dostla padáka už po půl roce, což mu ovšem ve státním sektoru nehrozí. Tam jenom stačí mít na těch správných místech známé. Informace, že státní maturity pohřbil do i od roku 2010 pan exministr Liška, není ani tak moc šokující. Blbec je pravidelně úplně někdo jiný, než pan šiditel. Jak také jinak, že? Osobně si myslím, že autor takového prohlášení by měl dostat už konečný a závěrečný kopanec na rozloučenou, protože bude-li taková persona vyjednávat s vysokými školami o akceptování státních maturit místo přijímacích zkoušek, jenom šílenec bude schopen připustit, že jeho kvalifikace je zárukou úspěšného dokončení celého megaprojektu. Za ty peníze jsme mohli pana šiditele poslat do kosmu a nebo ještě dál ...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.