19. 6.: Protestní pochod studentů proti státní maturitě v Praze

pondělí 1. června 2009 ·

Studentský protest se po dvou letech vrací do pražských ulic, ministryně Kopicová je pro pokračování přípravy a spuštění za rok, proti je nyní zřejmě většina poslanecké sněmovny.
 

Dne 19. 6. od 12 hodin začne na Palackého náměstí protestní pochod Prahou. Je plánovaná zastávka u MŠMT a vše bude ukončeno na Václavském náměstí nejpozději v 16 hodin.

Pořadatelé žádají všechny účastníky této akce, aby prioritou bylo slušné chování. To znamená, že nápady jako házení vajíček, požívání alkoholických nápojů během pochodu a obdobné zvrhlosti jsou zakázány. Ohrozily by tím smysl snažení skupiny a mohlo by dojít k předčasnému ukončení akce.

Pořadatelé ze skupiny Protest proti státním maturitám - až nás bude 10 000 vyjdeme do ulic Prahy hledají dobrovolníky - organizátory, kteří by byli schopni pomoci během celého pochodu.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. června 2009 v 10:20  

Přijdeme! Bude to boj... :-D

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.