Změna redakčního systému portálu Česká škola

sobota 18. dubna 2009 ·

O tomto weekendu probíhá převod České školy na nový redakční systém. Omlouváme se za dočasnou nedostupnost některých služeb, které budou postupně obnovovány.

Migrace zpravodajské části České školy probíhá na redakční systém Google Blogger, jehož prototyp jsme vám již představili. S tím je spojena změna adresy RSS feedu a především způsobu publikace příspěvků: budou doplňovány průběžně, jak se na blog sluší, tedy nikoliv v denním vydáním o půlnoci. Změna bude i se způsobem komentování článků, kde se budeme moci lépe vypořádat s některými agresivními anonymy a spamem.

Další služby poběží na Webech Google (v originálu Google Sites), který jsme zkoušeli již vloni.

Diskusní fóra a Poradnu přesuneme na systém Skupiny Google a později i Google Moderator. Pro účast v diskusi je nutný učet Google Account nebo OpenID.

Vzhledem k nemožnosti migrace některých částí na nové systémy 1:1, bude k dispozici archiv v podobě statické kopie staré verze České školy.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
20. června 2009 v 18:58  

Kde najdu prosím odkaz na staré stránky. Jsem buď slepý nebo ano :-) ,ale nemohu jej najít. děkuji

portál pro základní a střední školy řekl(a)...
20. června 2009 v 19:19  

Omlouváme se, archiv je nyní dočasně nepřístupný, pokud potřebujete konkrétní článek, můžeme Vám ho zaslat mailem.

Anonymní řekl(a)...
21. června 2009 v 21:45  

Děkuji v případě akutního stavu vaši nabídku využiji

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.