MŠMT: Výstup z odborné diskuze 4. 12. k projektovým záměrům MŠMT v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

pátek 12. prosince 2008 ·

Dne 4. prosince proběhla odborná diskuze k projektovému záměru MŠMT Proměna škol v centra celoživotního učení - UNIV 2 KRAJE, který bude realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Příležitost sdělit své připomínky či komentáře k záměrům ministerstva na další roky měla jak odborná, tak i laická veřejnost.

Projekt, který byl představen, se nazývá Proměna škol v centra celoživotního učení - UNIV 2 KRAJE. Tento projekt navazuje na průběh a výsledky systémového projektu MŠMT Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby dospělým (UNIV), který byl realizován v letech 2005 až 2008. Cílem projektu je proměna středních škol (SŠ),  především odborných, v centra celoživotního učení, tzn. v otevřené instituce, které vedle počátečního vzdělávání budou nabízet i realizovat nejrůznější formy dalšího vzdělávání pro široké spektrum zájemců.

AnotaceUNIV2KRAJE.doc AnotaceUNIV2KRAJE.doc (177,00 KB)
PresentaceUNIV2KRAJE.ppt PresentaceUNIV2KRAJE.ppt (629,00 KB)
zapis_z_odborne_diskuse_UNIV_II_KRAJE_II.doc zapis_z_odborne_diskuse_UNIV_II_KRAJE_II.doc (197,00 KB)

Máte-li i Vy k výše uvedeným projektovým záměrům MŠMT připomínky či se s námi chcete podělit o komentáře, neváhejte a napište nám na esf@msmt.cz do předmětu zprávy uveďte „ odborné diskuze“). Vaše reakce se dostanou do rukou zpracovatelům projektů, kteří se mohou inspirovat a využít je při dopracování záměrů do finální podoby!



MŠMT

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.