Jan Wagner: Chat Zeptejte se tvůrců státních maturit již zítra

středa 5. listopadu 2008 ·

Druhý chat s CERMATem se bude konat ve čtvrtek 6. listopadu a půjde vlastně o chaty dva: od 14 do 16 hodin budou na otázky odpovídat koordinátoři státních maturit pro cizí jazyky a od 18 do 19:30 bude na libovolné téma odpovídat ředitel CERMATu Pavel Zelený.

STEM/MARK se snaží zajistit možnost diskutovat online se zástupci CERMAT nebo ministerstva školství na téma úskalí zavádění státních maturit do praxe. Snaží se tím reagovat na četné žádosti o konkrétní informace týkající se nových státních maturit a též názory, že by byla užitečná přímá komunikace s jejich tvůrci. Termíny chatů jsou zatím stanoveny na každý první čtvrtek v měsíci od 14 hodin.

První chat na téma státních maturit proběhl ve čtvrtek 2. října, diskutujících ale mnoho nebylo. O chatu jsem osobně do úterka nevěděl a dodnes o něm není na oficiálních webech cermat.cz, novamaturita.cz, edu.cz nebo msmt.cz ani zmínka. Hloupé, že?!

Pro vstup do chatu přejděte na http://epanel.cz/chat a vyberte kanál Zeptejte se tvůrců státních maturit




Jan Wagner

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.