VÚP: Oborové semináře k tvorbě učebních osnov

Wednesday, May 28, 2008 ·

Výzkumný ústav pedagogický v Praze připravil jako součást systémového projektu Pilot G/GP pro učitele gymnázií na měsíce červen, konec srpna a září cyklus jednodenních oborových seminářů. Semináře jsou zaměřeny na předání zkušeností s tvorbou učebních osnov ve školních vzdělávacích programech (ŠVP) a povedou je vyškolení učitelé z pilotních škol, kteří již ŠVP zpracovali (pod metodickým vedením VÚP v rámci tohoto projektu) a mají již i částečnou zpětnou vazbu z ověřování svého ŠVP v praxi.

Zhruba 60 seminářů se uskuteční pro tyto vzdělávací obory z RVP G: Český jazyk, Cizí jazyk, Matematika, Fyzika, Chemie, Biologie, Geografie, Občanský a společenskovědní základ, Dějepis, Výtvarný obor, Hudební obor a ICT. 

Semináře proběhnou na 5 pilotních školách a jsou pro účastníky zdarma. 
 
Termíny seminářů spolu s přihláškami a dalšími podrobnostmi jsou k dispozici na webových stránkách projektu (www.pilotg-gp.cz) na adrese: http://www.pilotg-gp.cz/index.php?p=oborove_seminare.  


VÚP

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.