Semifinále ankety Zlatý Ámos 2008

úterý 18. března 2008 ·

Ve středu 12. března od 10 hodin proběhlo v zrcadlových sálech Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy semifinále ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky Zlatý Ámos 2008. Z regionálních kol do semifinále postoupilo 8 učitelek a 7 učitelů. Jen šest z nich mohla porota, vedená MUDr. Janem Cimickým, poslat do finále. Rozhodovala na základě pětiminutové prezentace na téma Moje cesta k Ámosovi, kterou si měl každý ze semifinalistů připravit, pohovoru a testu psychické odolnosti.

Na základě rozhodnutí poroty do finále 15. ročníku ankety Zlatý Ámos postupují:

• Jaroslav Cvrček, Gymnázium Thomase Manna, Praha 8
• Martina Čiklová, ZŠ Ostrčilova, Ostrava
• Jiří Honomichl, 2. ZŠ, Aš
• Ivana Konrádová, ZŠ Školní, Chomutov
• Emílie Kostrbová, Gymnázium Bučovice
• Zdeněk Lauschmann, Arcibiskupské gymnázium, Praha 2

Při vyhlášení výsledků semifinále převzali účastníci z rukou ministra školství Ondřeje Lišky pamětní list.

Organizátoři ankety seznámili přítomné novináře s novými „královskými korunami“ pro Zlatého Ámose a Ámose sympaťáka, které jsou sponzorským darem dvou firem z Jablonce nad Nisou. Veřejné finále ankety Zlatý Ámos 2008 se koná na Den učitelů, v pátek 28. března od 14.30 hodin v hotelu Olšanka, Praha 3. Oficiální korunovace proběhne v sobotu 29. března 2008 na Kantorském bále v Národním domě na Smíchově, Praha 5.

Podrobnosti: http://www.adam.cz/clanek-2008030020-semifinale-ankety-zlaty-amos-2008.html



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.