ČTK: Do stávky v úterý vstoupí zhruba 100 000 pracovníků škol

Monday, December 3, 2007 ·

Úterní stávky se zúčastní zhruba polovina pracovníků ve školství, oznámil dnes šéf školských odborů František Dobšík. Práci tak podle něj přeruší asi 100 000 zaměstnanců. Mnoho škol se uzavře úplně, jiné omezí provoz. V některých oblastech se do stávky zapojí 80 až 90 procent škol, tvrdí odboráři. Velkou podporu čekají například na Jesenicku, v Hradci Králové nebo v Brně.

České noviny
Úterní stávky se zúčastní zhruba polovina pracovníků ve školství, oznámil dnes šéf školských odborů František Dobšík. Práci tak podle něj přeruší asi 100000 zaměstnanců. Mnoho škol se uzavře úplně, jiné omezí provoz.
Podle Františka Dobšíka jsou učitelé rukojmí státu
ČT24 - před 1 hodinou
Praha – Stávku pracovníků ve školství 4. prosince potvrdil na dnešní tiskové konferenci předseda školských odborů František Dobšík.
Stávka učitelů ušetří desítky milionů
Týden - před 3 hodinami
Úterní stávky školských odborů se údajně zúčastní polovina škol, na sto tisíc lidí. Půjde jak o učitele, tak různé zaměstnance škol.
Podle odborů bude stávkovat až polovina učitelů
Novinky - před 4 hodinami
Stávky učitelů, která se uskuteční v úterý, se zúčastní zhruba polovina pracovníků ve školství. Oznámil to v pondělí šéf školských odborů František Dobšík s 
Do stávky vstoupí asi polovina pracovníků škol
České noviny - před 5 hodinami
Praha - Úterní stávky se zúčastní zhruba polovina pracovníků ve školství, oznámil šéf školských odborů František Dobšík. Dodal, že vychází ze statistik ze
Dobšík: Stávka škol bude mít větší podporu ve velkých městech
České noviny - 30. listopad 2007
Praha - Do stávky školských odborů, která se uskuteční v úterý 4. prosince, se zapojí hlavně školy v největších městech, řekl předseda odborářů František
Stávkovat bude 100 tisíc pracovníků škol
Tiscali.cz - před 1 hodinou
[PRAHA, 3. prosince] - Úterní stávky se zúčastní zhruba polovina pracovníků ve školství, oznámil v pondělí šéf školských odborů František Dobšík.


redakce ČTK

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.