Vyhlášení vývojářské soutěže Velkej Chytrák 2007

Tuesday, November 13, 2007 ·

Velkej Chytrák je největší československý server sdružující vývojáře tvořících v nástroji pro tvorbu her Game Maker. Kromě udržování komunity se tento rok pořádal již druhý ročník Letní vývojářské soutěže, která byla určena jak začínajícím tvůrcům, tak i ostříleným veteránům na poli Game Maker scény. Soutěžní téma se řídilo "smyslem života".

Tímto Vás zveme na vyhlášení druhého ročníku Letní vývojářské soutěže! Akce je určena pro všechny zájemce o programování, a to jak pro pokročilé tak i pro laickou veřejnost. Bude možné navštívit několik přednášek, pobavit se u soutěží o hodnotné ceny nebo si zahrát všechny soutěžní hry přímo na akci.

Cílem celé akce je zajistit kvalitní program včetně přiblížení tvorby her všem návštěvníkům. Vrcholem celé akce je slavnostní vyhlášení všech soutěžních her a předání cen výhercům.

Na akci bude vybíráno dobrovolné vstupné spolu s nabídkou CD s materiály ze všech přednášek, soutěžních her a dalších bonusů.

Vyhlášení se koná 17.11.2007 (sobota) v Praze na Základní škole Červený Vrch od 10. hodiny.

Zváni jsou všichni zájemci o hry, mladí vývojáři a jejich doprovod i ti více odrostlejší a zkušenější. Soutěž i vyhlašování probíhá pod záštitou serveru VelkejChytrak.cz, magazínů Freegame.cz, Freehry.cz, Plnehry.cz, Nadovcu.cz, Hrej.cz a Level a společností Cenega, Logitech, Progamers, PG24 a PG Cyber Cafe.

Dále budou předány ceny za divácké místo - hra, která dostane nejvíce bodů z vašich hlasů. Přednášky se budou týkat základu gamedesignu, grafické prezentace až po užití reálné fyziky ve hrách. Vyhrát nejrůznější ceny můžete i Vy! Stačí pouze přijít, užít si den v příjemné společnosti a podpořit soutěžící! Těšíme se na vás!

Od 6. listopadu je nutná registrace! Registrujte se co nejdříve na akci z důvodu přednášek a soutěží!


dokument

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.