Tvůrčí programátorská soutěž B+B 2007 živě online!

pátek 9. listopadu 2007 ·

Finále české a slovenské Tvůrčí programátorská soutěž B+B 2007 se uskuteční 10. listopadu 2007 již tradičně na Fakultě informačních technologií VUT Brno, Božetěchova 2. Příznivci produktů SGP Systems Baltík a Baltie neváhejte!

Přijďte se podívat, jak mladí programátoři (9 - 20 let) zvládli tvorbu 3D her a jiných programů v novém nástroji Baltie 4 C#. Budete jistě překvapeni :-) Vstup je zdarma, každý zaregistrovaný návštěvník si může na místě zakoupit CD-ROM s programovacími nástroji Baltík 3 a Baltie 4 C# Pro s roční licencí pro oba programy pouze za 100 Kč. Na CD budou jako bonus zdarma všechny soutěžní programy letošního ročníku soutěže B+B 2007 včetně zdrojových kódů (!) Zaregistrujte se a rezervujte si své CD B+B 2007 včas. Pro školy stačí pouze jedna společná registrace.

Registrace pro diváky…

Program finále v sobotu dne 10.11.2007 - živé vysílání !

  • 8:00 zahájení soutěže
  • 8:30 kategorie A (jeden soutěžící 5+2 min.)
  • 9:30 kategorie B (jeden soutěžící 5+2 min.)
  • 11:30-12:40 přestávka
  • 12:45 kategorie C (jeden soutěžící 7+3 min.)
  • 14:00 vyhlášení výsledků prázdninové soutěže
  • 14:15 informace o novinkách SGP a nových soutěžích
  • 15:30 slavnostní vyhlášení výsledků a předání skvělých cen

Soutěžící budou vystupovat v tomto pořadí.

Celá soutěž bude vysílána živě. Vyzkoušejte si již nyní, zda průběh soutěže budete moci sledovat - http://www.sgpsys.com/cz/BB2007/live.asx. Minimální požadavky: rychlost připojení 512kb/s, CPU 1 GHz, Windows Media Player 9 (lze použít i jiný přehrávač, pokud zvládne formát Windows Media 9, např. VLC Media Player).




První cena pro kategorii C

Odbornou porotu budou tvořit vítězové a úspěšní finalisté minulých ročníků soutěže. Kromě hodnocení odborné poroty proběhne také divácká soutěž o nejzajímavější program. Tři vylosovaní diváci obdrží plnou verzi programu Baltie 4 C#. Takže určitě se přijďte podívat. Registrace pro diváky…



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.