MŠMT: Prezentace výsledků plnění OP RLZ, vybraných národních a systémových projektů, příkladů dobré praxe grantových schémat, informace o implementaci OP VK

sobota 17. listopadu 2007 ·

Prezentována budou opatření 3.1 - Zkvalitňování vzdělávání ve školách a školských zařízeních a rozvoj podpůrných systémů ve vzdělávání a opatření 3.2 - Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. Cílem je současně informovat zainteresovanou veřejnost o postupu přípravy na implementaci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.  Odbor Sekce pro řízení strukturálních fondů zve na prezentaci výsledků dosažených v  plnění OP RLZ v rámci MŠMT v oblasti rozvoje celoživotního učení, které se uskuteční v pondělí 10. prosince 2007 v Masarykově koleji ČVUT, Thákurova 1, 160 41  Praha 6.

  
Prezentována budou opatření 3.1 - Zkvalitňování vzdělávání ve školách a školských zařízeních a rozvoj podpůrných systémů ve vzdělávání a opatření 3.2 - Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. Cílem je současně informovat zainteresovanou veřejnost o postupu přípravy na implementaci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.


Pozvánka s přihláškou Pozvánka s přihláškou (213,00 KB)
Pozvánka s přihláškou Pozvánka s přihláškou (175,63 KB)



MŠMT

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.