Hra Nejhezčí školní web

Friday, November 9, 2007 ·

Literární noviny a společnost Telefónica O2 Czech Republic, a.s. vyhlašují hlasování o nejhezčí školní nebo třídní web.

Hry o „Nejhezčí školní web“ se mohou zúčastnit žáci základních a středních škol a jejím cílem je najít tu nejzajímavější prezentaci vaší třídy nebo školy. Vzhled a rozsah přihlášených webových stránek je zcela volný a je tedy jen na studentech a žácích, kteří se budou na tvorbě stránek podílet, jak a v jakém rozsahu tuto úlohu zpracují.

Svoje webové stránky, ať už hotové nebo ty, na kterých teprve začnete pracovat, můžete přihlásit od 8. 10. 2007 do 23. 12. 2007, veřejné hlasování bude probíhat od 15. 10. do 30. 12. 2007.

Na tvorbě stránek se může podílet maximálně pětičlenný tým, sestavený a zaregistrovaný učitelem, který se tímto stává vedoucím týmu. Nebráníme v účasti ani týmům větším nebo stránkám, na které přispívá více žáků, ale počet výher je omezený.

Hra má celkem 11 týdenních kol o drobné ceny. V těchto kolech vítězí ta škola nebo třída, která získá nejvíce hlasů od návštěvníků stránek. Uzavření týdenního kola je vždy poslední den v týdnu. Hlasovat může každý návštěvník stránek jednou týdně na hlavní stránce.

Všechny registrované odkazy na webové stránky budou na začátku každého nového týdne administrátorem vystaveny ve stejný čas na www.nejhezciskolninoviny.cz, kde bude možné je prohlížet a hodnotit. Stránky, které v týdenním kole vyhrály, v dalších týdnech nemohou získat drobné ceny, ale stále mají šanci stát se nejhezčím školním webem a vyhrát hlavní cenu. Registrované webové stránky, které se v týdenním kole neumístily, automaticky postupují i do dalších týdnů.

Nejpozději v lednu 2008 proběhne vyhodnocení a bude vyhlášen výherce s nejzajímavějšími stránkami. Vyhodnocení provede nezávislá porota složená ze zástupců Literárních novin a společnosti Telefónica O2.

Hlavní výhrou je pět hudebních mobilů Sony Ericsson w580i a pro vedoucího týmu notebook HP 530. Výherce je vybírán ze všech týmů, šanci tedy mají všechny registrované týmy bez ohledu na vítězství ve veřejném hlasování.

Výhry budou předány osobně do jednoho měsíce od ukončení hry.



press

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.