MŠMT: Národní ceny eTwinning za školní rok 2006/07

Tuesday, October 23, 2007 ·

Dne 18. října 2007 proběhlo v Zrcadlovém sále Ministerstva školství předávání Národních cen eTwinning za školní rok 2006/07 a Certifikátů kvality projektům, které byly hodnoceny v červnu a říjnu 2007. Akci organizovalo Národní podpůrné středisko pro eTwinning a ocenění učitelům předali zástupci odboru pro záležitosti EU Ministerstva školství Pavel Trantina a Jan Rychlík a předseda hodnotící komise Bořivoj Brdička.

Součástí programu byla přehlídka oceněných projektů a škol, které letos na podzim uspořádaly Den s eTwinningem. S učiteli přijeli na předávání ocenění také zástupci žáků a studentů, kteří se účastnili jak přehlídky projektů, tak zvláštního programu, který pro ně organizátoři připravili. Výstupem z celodenní práce žáků a studentů jsou 4 fotopříběhy o eTwinningu. S oceněnými projekty se můžete seznámit a s výstupy práce žáků a studentů z této akce se můžete seznámit na www.etwinning.cz.

Národní ceny eTwinning v tomto roce získaly následující školy:

1. cena - 150.000,- Kč - Gymnázium Česká Lípa (koordinátorka N. Kadlecová) za projekt Music hleps us live s Řeckem;

2. cena (kategorie ZŠ) - 50.000,- Kč - ZŠ Hustopeče, Nádražní ul. (koordinátorka I. Klimešová) za projekt 5 Länder - 5 Storys se Slovenskem, Polskem, Litvou a Itálií;

2. cena (kategorie SŠ) - 50.000,- Kč - Střední integrovaná škola Brno (koordinátorka E. Komínková) za projekt Young people and TV s Itálií;

3. cena (kategorie ZŠ) - 25.000,- Kč - ZŠ Karviná, ul. Majakovského (koordinátoři E. Bauerová a P. Němec) za projekt Draw me the task s Polskem a Velkou Británií;

3. cena (kategorie SŠ) - 25.000,- Kč - OA a VOŠE Tábor (koordinátorka A. Jandlová) za projekt Youth problems s Rakouskem.Ceny jsou hrazeny z rozpočtu Národního podpůrného střediska pro eTwinning, které je součástí Národní agentury pro evropské vzdělávací programy.  

Více informací o projektu: 

http://www.naep.cz/index.php?a=view-project-folder&project_folder_id=102&

www.etwinning.cz



MŠMT

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.