Microsoft nabízí studentům nejvyšší sady a edice nejpoužívanějšího softwaru za nízké ceny

středa 31. října 2007 ·

Studenti a zaměstnanci škol si můžou pořídit originální software, včetně Office 2007 a Windows Vista, za zvýhodněné ceny.

Společnost Microsoft nabízí jedinečnou možnost získat produkty společnosti Microsoft za velmi výhodné ceny. V rámci programu Student Select si mohou žáci, studenti a zaměstnanci všech škol v České republice, tedy základních, středních i vysokých, pořídit celkem 19 produktů Microsoft s doživotní licencí za skutečně výhodné ceny. Například Windows Vista Business Upgrade je možné zakoupit za 2300 Kč vč. DPH a nejvyšší sadu Office Enterprise 2007 obsahující 9 aplikací za 3200 Kč vč. DPH. K dispozici je i další software jako OneNote 2007 (elektronický poznámkový blok), Project 2007 (pro plánování projektů), Visio 2007 (pro kreslení schémat a diagramů), Encarta Premium 2008 (elektronická multimediální encyklopedie) a další. Většina programů je k dispozici v libovolné jazykové verzi.

„Záleží nám na tom, aby čeští studenti mohli pracovat s kvalitním softwarem. Současně je naším cílem, aby si ho mohli dovolit, protože znalost nejmodernějších aplikací je naprosto klíčová k úspěchu v dnešním mimořádně konkurenčním prostředí. Přicházíme proto s novým programem Student Select, díky kterému si může každý student pořídit software Microsoftu, který potřebuje pro své studium, a nemusí se již uchylovat k jiným způsobům jeho získání,“ říká Markéta Bauerová, obchodní ředitelka pro sektor veřejné správy společnosti Microsoft v České republice.

„Vítáme každou aktivitu, která přispěje k rozvoji počítačové gramotnosti u studentů. Zpřístupnění nejmodernějšího software je i důležitou podmínkou pro zajištění rovných příležitostí pro všechny a program má také potenciál výchovný. Myslím, že zlepšení podmínek pro studenty by mohlo být i přínosem pro vzdělávání ve školách,“ řekl Jindřich Kitzberger, náměstek ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro všeobecné, odborné a další vzdělávání.

Podle odhadů společnosti Microsoft může tuto nabídku využít až čtvrtina rodin v České republice. Pro tyto domácnosti představuje sleva 85  % velmi zajímavou příležitost, jak si lehce pořídit špičkový a nejpoužívanější software. Licence nabízené v rámci programu Student Select jsou doživotní. Software je ale možné používat pouze na domácím počítači a rozhodně ne pro výdělečnou činnost.

Software pro žáky, studenty a zaměstnance škol je k dispozici v internetových obchodech partnerů společnosti Microsoft www.licenceprostudenty.cz nebo www.studentskelicence.cz, a dále v distribuční síti poboček společnosti AutoCont. Každý student a zaměstnanec školy po dodání potvrzení o studiu či zaměstnání ve škole dostane k dispozici médium se softwarem. Podepíše licenční smlouvu, obdrží vlastní licenční klíč a může zakoupený software nainstalovat a používat v souladu s licenční smlouvou. Takto výhodně pořízený software je určen pouze pro domácí použití, v případě jeho využití pro výdělečnou činnost je považován za software bez platné licence.

Více informací získáte na http://www.microsoft.com/cze/office/suites/home/studentp.mspx. Ceny stanovené společností Microsoft v České republice uvedené v tiskové zprávě jsou pouze orientační. Koncovou cenu určují prodejci.

O Silicon Hill
Silicon Hill je jedním z klubů Studentské unie ČVUT. Sídlí na strahovských kolejích a sdružuje více než 4000 studentů ČVUT, kterým zajišťuje síťové služby, vzdělávání ve 4 certifikovaných akademiích (včetně Microsoft IT Academy) a poskytuje svým členům nebývalé možnosti v dalších mimoškolních aktivitách. Více informací najdete na adrese http://www.siliconhill.cz.

Poselství společnosti Microsoft v ČR
Posláním společnosti Microsoft je umožnit lidem a organizacím v České republice zcela naplnit jejich potenciál podněcující rozvoj vzdělané a prosperující znalostní společnosti, a to prostřednictvím špičkového software, který s využitím umu českých odborníků vytváří bezpečné a důvěryhodné prostředí pro své uplatnění ve všech oborech a lidských činnostech.



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.