Elektronický systém pro podávání žádostí o grant v programu Mládež v akci spuštěn

Thursday, October 25, 2007 ·

Každý, kdo chce podat žádost v programu Mládež v akci, se v něm musí povinně on-line zaregistrovat.

Elektronický systém pro registraci žádostí najdete na adrese http://granty.youth.cz. Při registraci vám systém pošle na zadaný email vaše uživatelské jméno a heslo. Stručnou uživatelskou příručku k systému je ke stažení na http://www.youth.cz/download/P%F8%EDru%E8ka-2.pdf). Věříme, že s její pomocí vám registrace vaší žádosti nezabere víc jak několik minut. Kdybyste přesto narazili na potíže, kontaktujte nás na youth@youth.cz nebo na tel. 224 872 280.

Česká národní agentura Mládež



dokument

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.