České Radiokomunikace připravily pro školy nabídku konektivity (aktualizováno)

středa 24. října 2007 ·

Na situaci s ukončením připojení škol prostřednictvím MŠMT a Telefonica O2 reaguje konkurence: České Radiokomunikace připravily pro školy nabídku na základě analýzy potřeb současných klientů z oblasti školství. Získali jsme stručné odpovědi na několik otázek.

Mají České Radiokomunikace speciální nabídku pro školy?

Ano, České Radiokomunikace připravily pro školy nabídku na základě analýzy potřeb našich současných klientů z oblasti školství. 

Jsou ČRa schopny školy vzhledem k časové situaci včas oslovit?

České Radiokomunikace se snažily o co nejpohotovější reakci, nabídka je již k dispozici.

Kdo je v ČRa odpovědný za tento segment trhu a zda je možné se s ním spojit přímo?

V případě smluvních svazků s jednotlivými školami, prosím, kontaktujte naše obchodníky dle příslušných regionů. Ti nabídnou řešení přesně na míru. Seznam kontaktů naleznete na našich webových stránkách http://www.radiokomunikace.cz/cs/firmy/kontakty/regionalni-prodej.ep/. Další možností je bezplatná zákaznická linka 800 400 450.

Aktualizace 23.10.2007 (viz též skoly.radiokomunikace.cz):

Společnost České Radiokomunikace a.s. připravila speciální nabídku balíčku vysokorychlostního internetu a klasické telefonní služby určenou školám ve dvou produktových řadách „Business DSL“.

První řada (služba Business ADSL) je založena na asymetrickém přístupu do internetu o rychlostech od 2 do 6 Mbit/s s konkurenčně velmi zajímavou rychlostí uplinku 512 kbit/s a s velmi nízkou agregací 1:10. Služba je vhodná pro školy s malou sítí do 25 počítačů a umožňuje rovněž cenově výhodné telefonování až z 5 analogových telefonních linek.

Druhá řada (služba Business SHDSL) je založena na symetrickém přístupu do internetu (stejná rychlost stahování ze sítě i odesílání do sítě) a bez agregace s jinými zákazníky. Služba vyhovuje i nejnáročnějším požadavkům na přenosové kapacity a kvalitu připojení. Je vhodná i pro velké školní sítě či školní areály. Navíc umožňuje telefonování až ze 4 analogových telefonních linek.

Obě služby jsou dostupné ve všech městech, kde mají České Radiokomunikace a.s. pokrytí DSL technologií. Konkrétně si můžete ověřit, zda Vaše město je na pokrytí zde.

Tato specielní nabídka je určena pouze pro školy všech stupňů a její platnost je časově omezena na smlouvy, uzavřené do 31.prosince 2007. Pokud se chcete dozvědět více o této nabídce, obraťte se na naše regionální obchodní zástupce.



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.