Studenti, máte už kartu ISIC? Učitelé máte už kartu ITIC?

pátek 14. září 2007 ·

V minulém školním roce si mezinárodní studentskou kartu ISIC pořídilo 209 000 českých studentů, kteří mohli vybírat z pestré nabídky studentských výhod na téměř 1500 místech po celé ČR. Karta ITIC je jediný mezinárodně uznávaný doklad učitelské profese. Učitelé s touto kartou získají mnoho zajímavých slev v oblasti cestování, kultury, sportu a volného času u nás i v zahraničí.

Citujeme z webu www.alive.cz:

Držitelem karty se můžete stát pokud jste zaměstnán/a jako učitel na hlavní pracovní poměr, a to po dobu minimálně jednoho školního roku, přičemž škola, na které vyučujete je plně schválena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Pro získání této karty potřebujete pouze 280 Kč, fotku (pasový formát), občanský průkaz, vyplnit příslušný formulář (PDF verze - 56KB/HTML) a pak už stačí se jen vydat na některé z našich prodejních míst. Z důvodu opakovaných pokusů o vystavení karty neoprávněné osobě jsme nuceni provádět důslednou kontrolu, a proto není možné průkazy vystavit na počkání, lhůta pro jejich vyhotovení je do 5 pracovních dnů. Platnost karty ITIC je 16 měsíců, vždy od září do prosince následujícího kalendářního roku.

K ITIC kartě si můžete, stejně jako v případě ostatních karet, sjednat různé typy cestovního pojištění.

I držitelům karet ITIC se nabízí možnost výhodného telefonování z celého světa formou ISIConnect.

V případě jakýchkoli nejasností a problémů je Vám k dispozici 24 hodinová asistenční služba - Emergency Help Line, kde Vám operátoři poradí a poskytnou potřebné informace v několika mezinárodních jazycích.

Podrobnosti o studentské kartě naleznete v článku Učitelských listů Studenti, máte už kartu ISIC?



redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.