VÚP: Metodická pomoc školám

úterý 3. dubna 2007 ·

Dne 20.3. 2007 se v Kulturním centru Zahrada na pražském Chodově uskutečnilo setkání zástupců Rad vzdělávacích oblastí, které pořádal Výzkumný ústav pedagogický v Praze. Rady vzdělávacích oblastí úzce spolupracují s projektem Metodika, který je spolufinancován Evropským strukturálním fondem a rozpočtem České republiky. Jeho hlavní náplní je provoz Metodického portálu MŠMT, který má systematicky podpořit pedagogy podílející se na právě probíhající reformě českého školství.

Mezi čtyřiceti účastníky byli pedagogové ze základních, středních a vysokých škol v celé republice. Cílem setkání bylo seznámit je s realizací aktivit projektu za loňský rok, se změnami, ke kterým došlo, a především projednat nové způsoby spolupráce v dalším období. Rady vzdělávacích oblastí napomáhají realizačnímu týmu především s udržením kvality a odbornosti příspěvků, které se na Metodickém portálu objevují. Pro nové období se k recenzím, které jsou hlavní činností členů rad, připojí i monitoring potřeb škol, anotace různých webových odkazů a recenze metodických publikací.

Z pracovního setkání zástupců rad vyplynula doporučení pro zacílení příspěvků v jednotlivých vzdělávacích oborech pro následující období. Zároveň projektový tým obdržel tipy na další spolupracovníky a autory, kteří by mohli pro Metodický portál www.rvp.cz psát.



VÚP

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.