Josef Duhajský: Veletrh nápadů učitelů fyziky již podvanácté a opět v Praze

pátek 6. dubna 2007 ·

Mnohým z vás jistě nemusím tuto akci představovat, ale protože ze školy víme, že opakování je matka moudrosti, tak raději zavčas připomínám: „Veletrh nápadů učitelů fyziky 12“ se letos uskuteční v Praze od 27. do 29. srpna.

Tato tradiční akce je přehlídkou vlastní tvorby a nápadů učitelů všech stupňů škol, kteří chtějí přiblížit žákům a studentům výuku fyziky experimenty a dalšími tvořivými aktivitami, motivovat je tak pro svůj předmět a umožnit jim fyziku lépe zvládnout a pochopit.

Informace o „Veletrhu nápadů učitelů fyziky 12“ najdete na internetové adrese kdf.mff.cuni.cz/veletrh/2007/cz/. Místem konání letošní konference je Matematicko-fyzikální fakulta UK, Ke Karlovu 5, Praha 2. Na konferenci je možné se přihlásit elektronicky, termín pro přihlášení je 31. května 2007. V přihlášce můžete uvést, zda máte předběžný zájem zúčastnit se společenského večera a zda chcete na konferenci přednést příspěvek. Pokud se stihnete přihlásit do 30. dubna, ušetříte něco málo na vložném.

 Pro účastníky konference bude zajištěno ubytování ve dvoulůžkových pokojích na vysokoškolské koleji Hostivař. Cena za jeden nocleh je 150,- Kč. Hromadné stravování pro účastníky konference nebude zajištěno, v okolí místa konání je dostatek stravovacích možností. K dispozici bude drobné občerstvení v průběhu přestávek.

Na webové stránce letošního veletrhu jsou i další odkazy: Přihlášení účastníciPřihlášené příspěvky. Odkaz Předběžný program zatím aktivní není, což je pochopitelné, neboť program bude záviset na přednesených příspěvcích a těch zatím přihlášeno mnoho není. Z konference bude vydán sborník příspěvků.

A když jsem u toho připomínání: na adrese http://kdf.mff.cuni.cz/veletrh/ najdete nejen odkaz na letošní ročník Veletrhu nápadů učitelů fyziky, ale též Sborník toho nejlepšího z veletrhů 1–10, archiv stránek starších ročníků a další informace a odkazy Katedry didaktiky fyziky matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze, jejichž prohlédnutí učiteli fyziky rozhodně nemůže škodit.

Pokud se tedy chcete letošního „Veletrhu nápadů učitelů fyziky“ zúčastnit, nezapomeňte se přihlásit.



Josef Duhajský

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.