Vše o vzdělání – SCHOLA NOVA

pátek 23. března 2007 ·

Kam na školu? Nebo naopak kam po škole? Jak si při studiu přivydělat? Jak poznat svět nejen z obrázků v encyklopediích? Odpovědi na tyto a další otázky naleznete ve dnech 27. – 29. března ve Veletržním paláci v Praze, na veletrhu SCHOLA NOVA – škola, vzdělávání a vybavení.

Na veletrhu se představí více stovka různých typů škol, firem s nabídkou pracovního uplatnění, jazykového a dalšího vzdělávání v České republice i např. v Austrálii či Řecku. Současně můžete získat aktuální informace o možnostech uplatnění v praxi, poradenství, jak vhodně spojit studium a práci a jak získat finance z Evropského sociálního fondu atd. Nejnovější vybavení pro školy a moderní výukové pomůcky budou prezentovat ve výstavní části veletrhu přední firmy z ČR i ze zahraničí.

Novinkou letošního ročníku veletrhu SCHOLA NOVA je samostatná sekce nabídky studia na státních i soukromých středních a vysokých školách pro následující školní rok

Veletrhu se zúčastní tradiční i noví vystavovatelé. Nebude chybět například firma MULTIP Moravia s.r.o., která se zabývá výrobou školního, kancelářského a sedacího nábytku či společnost RC přístroje pro vědu a vzdělávání s.r.o. Praha. Z nových vystavovatelů je to například LANius s.r.o. s univerzálním infosystémem pro všechny typy knihoven,  Fakulta lesnická a enviromentální ČZU v Praze, která na veletrhu představí své široké vzdělávací aktivity a řadu dalších nabídek pro studenty. Jazyková agentura Skřivánek ve svém stánku a i v rámci doprovodného programu představí metodické semináře, které pořádá za finanční účasti ESF a hl. m. Prahy, pro lektory a učitele cizích jazyků.  Po dobrých zkušenostech z minulého ročníku se na veletrh vrací jazykový projekt Lingua Ludus. „Účast na veletrhu je pro nás velmi důležitá, chceme se co nejvíce zviditelnit a představit nové produkty odborné i široké veřejnosti,“ uvedla Lucie Eiseltová, autorka projektu. Nově se veletrhu účastní dále např. Fakulta lesnická a environmentální ČZÚ v Praze a Vysoká škola Jana Amose Komenského, která se  bude se podílet i na doprovodném programu na téma E-learning – moderní vzdělávací technologie a předá své zkušenosti s využíváním strukturálních fondů.

Součástí veletrhu bude tedy i bohatý doprovodný program zaměřený zejména na semináře a prezentace firem či škol, otázku uplatnění absolventů v praxi a také informace o čerpání a využívání fondů EU - představení aktuálních dotačních titulů v novém programovém období 2007 – 2013, nový vzdělávací program ČEZ „Svět energie“, diskutovat se bude i téma „Bezpečnější internet“ a další.

Těšíme se na vás v termínu od 27. do 29. března a věříme, že návštěva veletrhu SCHOLA NOVA bude pro vás přínosem. 

Další informace a přihlášky  na www.bvv.cz/scholanova, E-mail: mzelinkova@bvv.cz

Provozní doba:   27. – 29. 3. 2007 denně od 9 do 17 hod.

Vstupné pro dospělé:    50,- Kč, studenty, 25,-

    hromadné vstupné pro studenty předem nahlášené 20,- Kč   

 

   



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.