David Mudrák: Přijeďte na konferenci POŠKOLE 2007

pátek 16. března 2007 ·

Organizační výbor Poškole vás zve na další ročník konference o počítačových technologiích ve škole. Letošní ročník Poškole 2007 se koná ve dnech 25. - 27. dubna v areálu Lázně Sedmihorky v Českém Ráji.

Témata konference jsou:

  • Reflexe SIPVZ - dopady, pozitiva, negativa. Jak a kudy dál bez SIPVZ?

  • ICT ve školním vzdělávacím programu - konkrétní zkušenosti, ukázky, hodnocení.

  • ICT jako most spojující vzdělávací oblasti - ukázky projektů, zkušenosti

  • Web 2.0 a jeho aplikace ve školní praxi - nové síťové technologie a jejich dopad, zkušenosti s použitím

  • ICT v přípravě a dalším vzdělávání učitelů - technologie jako předmět i prostředek vzdělávání učitelů

  • ICT a management školy - jak využití technologií v procesu řízení, tak problematika řízení ICT zdrojů na školách, školní ICT plány a pod.

  • Počítače nejen ve škole, ale i po škole - technologie jako přirozená součást života dnešní mladé generace

Stěžejní činností účastníků konference Poškole se stávají workshopy. Připravované workshopy zahrnují např.: V čem programovat?, Metodické využití CD ROM ve školní výuce, Web 2.0, Imagine, Náležitosti školního webu - autoevaluační asistent, MOODLE, Jak si sestříhat videozáznam, Tvorba ve Flashi, Tvorba v Cinema 4D, Videoměření s digitální kamerou, Experimenty se systémem Coach 6 a záznamníkem dat ULAB, Jak tvořit lepší testy, ICT v každodenní práci učitele, Geometrie s využitím CABRI, CABRI 3D, Výuka programování v Imagine, ISES ve výuce chemie, Nad kurikuly, S pojmovými mapami za novým poznáním a další.

Konference Poškole 2007 je akreditována jako vzdělávací akce v rámci DVPP.

Další potřebné informace, systém pro zasílání příspěvků a pro registraci účastníků jsou k dispozici na stránkách http://poskole.org/. Termín pro zaslání vašeho příspěvku do tištěného sborníku z konference (opatřeného ISBN) je 1.dubna 2007.



David Mudrák

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.