Reforma školství podle Dany Kuchtové

Friday, January 12, 2007 ·

Diskuse proběhla ve středu v pořadu Českého rozhlasu 1 Radiofórum: "Paní ministryně, koaliční dohoda, kterou podepsaly vládní strany, obsahuje o českém školství všech jeho stupních té programové části celkem devět vět, jestli jsem to dobře spočítal. Jak si to vysvětlit?" Dana Kuchtová odpovídá: "Považujete to za málo? Já se domnívám, že ta trojkoaliční dohoda je takový rámcový obecný dokument, ve kterém ani jiné obory, kdybyste je sledoval, nedostaly výrazně větší prostor. Byla to dohoda na reformě školství, je to dohoda na školném, jsou tam všechny, bych řekla, základní naše prvky programové, které ve školství máme. Je to velice stručné, ale musím vás ubezpečit, že při jednáních panovala dohoda na tom, že školství je jeden z nejdůležitějších oborů, který se musí zajistit jak finančně, tak musí se zajistit i reforma, provedení reformy a dotažení do konce, čili já tam nevidím žádný problém. Samozřejmě v programovém prohlášení bych přivítala, aby se těch devět, jak říkáte, vět rozpracovalo do podrobnějších."
http://archiv.newton.cz/tvr/2007/01/10/ec2c1c95bc1e8ba326c38dc98afaf2a9.asp

dokument

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.