MŠMT: Mezigenerační vztahy a stárnutí v ŠVP

pondělí 22. ledna 2007 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vypsalo v roce 2005 výběrové řízení, jehož záměrem bylo plnění vybraných úkolů usnesení vlády č. 485 ze dne 12.5.2002 o Národním programu přípravy na stárnutí na období let 2003 až 2007. Dotace byla přidělena projektu Mezigenerační vztahy a stárnutí, který vznikl ve spolupráci Kruhu Obecné a Občanské školy s Diakonií Českobratrské církve evangelické. Textové výstupy projektu jsou zveřejněny pro zájemce jako jeden z možných příkladů implementace daného tématu do výuky i jeho realizace v dalším vzdělávání učitelů.

Výstupy je možno stáhnout v archivu ZIP (stažený soubor o velikosti 3 MB rozbalte do jedné složky a otevřete soubor s názvem index.html.)



MŠMT

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.