MŠMT: Výsledky zasedání výběrové komise pro výběr grantových projektů předložených v rámci 3. výzvy pro Opatření 3.1 OP RLZ - Zkvalitňování vzdělávání ve školách a školských zařízeních a rozvoj podpůrných systémů ve vzdělávání

Tuesday, December 5, 2006 ·

V rámci Opatření 3.1 Zkvalitňování vzdělávání ve školách a školských zařízeních a rozvoj podpůrných systémů ve vzdělávání byla průběžná třetí výzva k předkládání žádostí o finanční podporu z OP RLZ vyhlášena MŠMT ve spolupráci s MPSV dne 18. srpna 2006. Příjem žádostí probíhal od 21. srpna 2006 do vyčerpání finančních prostředků určených pro tuto výzvu, nejpozději však do 16.10.2006 do 15 hodin. Celkem bylo přijato 161 žádostí, u kterých bylo provedeno formální hodnocení a hodnocení přijatelnosti. Na základě nesplnění všech formálních kritérií byla vyřazena 1 žádost a na základě nesplnění všech kritérií přijatelnosti 2 žádosti. Žádosti, které výše uvedeným kritériím vyhověly, byly postoupeny hodnotitelské komisi k věcnému hodnocení. Žádosti, které získaly minimálně 65 bodů a hodnotitelská komise neshledala, že by měl projekt negativní dopad na některé z horizontálních témat, postoupily do výběru. V této fázi hodnocení bylo 79 žádostí vyřazeno. Výběrová komise na základě bodového hodnocení a projednání žádostí vybrala 73 projektů k financování.
http://www.msmt.cz/eu/vysledky-3-vyzvy-pro-opatreni-3-1-op-rlz

MŠMT

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.