NÚOV: Konference k oborovým didaktikám v odborném vzdělávání

úterý 14. listopadu 2006 ·

Projekt Partnerství TTnet ČR (Training of Trainers Network) působící pod záštitou Národního ústavu odborného vzdělávání pořádá dne 28.11.2006 v prostorách Fakulty strojní ČVUT v Praze Dejvicích konferenci, jejímž cílem je podpořit rozvoj didaktik a metodik, učebních textů, pomůcek a dalších výukových prostředků, které jsou využívány v odborném vzdělávání. Akce je proto určena především didaktikům a metodikům z vysokých škol, učitelům, lektorům a instruktorům, pracovníkům odborných i vzdělávacích institucí, nakladatelům odborné literatury atd. Diskuse bude zaměřena nejen na oblast školského vzdělávání, ale také na další profesní vzdělávání. Účastníkům konference bude k dispozici sborník anotací a v následujcích měsících také recenzovaný sborník příspěvků. Značný časový prostor bude věnován neformálním jednáním a kontaktům. Účast na konferenci, jejíž konání podporuje MŠMT, je zdarma. Další informace včetně přihlašovacího formuláře naleznete na www.nuov.cz.
http://www.nuov.cz

NÚOV

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.