CCA Group sází na oblast vzdělávání

sobota 4. listopadu 2006 ·

V rámci oslav 15. výročí existence společnosti CCA Group, jedné z předních softwarových firem v ČR, představili její zástupci novou firemní strategii a plány na nejbližší období. Změnu strategie podtrhuje i nový slogan společnosti ´software – ať víte víc´. Zásadní myšlenkou je kromě nabízení produktů a řešení jako Business Intelligence, poskytování expertů, zakázkový vývoj a podobně, se více profilovat v oblasti vzdělávání.

Dosud byly všechny softwarové produkty CCA postaveny téměř výhradně na databázových programech Oracle. Nyní došlo k rozšíření portfolia partnerů o společnost Microsoft, jehož produkty se více specializují na oblast vzdělávání. Tvorba softwaru na míru pro vzdělávání se stala pro CCA Group klíčovou oblastí podnikání, proto se také spojila s novým partnerem a aktuálně posílila svou divizi certifikovaných odborníků na aplikace Microsoftu. Prvním společným počinem byl projekt Microsoft Class Server, jež je součástí známého projektu a portálu Škola OnLine.

S novu strategií firmy koresponduje také nejnovější produkt CCA Group připravený ve spolupráci se společností SAP ČR. Systém je jmenuje "Ramses Learning for SAP Solutions" a byl aktuálně představen v Brně na veletrhu Invex 2006. Sdružuje moderní metody e-learningu s klasickými školeními a kurzy. Software umožňuje plánování, realizaci, evidenci a vyhodnocení výsledků jak jednotlivých vzdělávacích akcí, tak celého vzdělávacího procesu v organizaci.

Vybrané reference CCA Group (oblast vzdělávání)

ČEPS, a.s. – implementace pro realizaci akcí, zasílání termínů školení, přihlášky a evidence výsledků, využití aplikace v oblasti studijních plánů.

TNT Express World – systém e-learningových kurzů.

Škola OnLine – projekt k řešení vzdělávací, administrativní a informační problematiky ve školství (aplikace pro základní a střední školy, učiliště a atd.). Projekt pod záštitou MŠMT.

Ahold Czech Republic - vzdělávání o společnosti

Český telecom - vzdělávání o BOZP

Saint Gobain Sekurit - e-learningový metodický návod pro Autoprovoz

Ministerstvo spravedlnosti ČR - e-kurz pro systém CESO

Pražská energetika - e-kurz ovládání SAP atd.

Pro více informací kontaktujte prosím:

Michaela Desortová, tel: 221 986 350, email: Michaela.desortova@cca.cz



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.