16. Mezinárodního veletrhu jazyků, vzdělávání a kultury EXPOLINGUA Praha 2006 se zúčastní 72 vystavovatelů z 13 zemí světa

čtvrtek 9. listopadu 2006 ·

Veletržní expozice na EXPOLINGUA Praha 2006 otevře tento pátek 72 vystavovatelů, tedy o něco více než v loňském roce. Do Prahy se sjedou z 13 zemí světa. Generálním sponzorem 16. ročníku mezinárodního veletrhu EXPOLINGUA Praha bude GTS international.

Vážíme si toho, že naším partnerem se stala jedna z největších cestovních kanceláří v České republice s pobočkami ve většině velkých měst. GTS int. nabízí především jazykové kurzy v zahraničí a cestovatelské služby studentům, mladým lidem a nezávislým cestovatelům. GTS int. je v ČR oficiálním distributorem mezinárodně uznávaných identifikačních průkazů studenta ISIC, průkazu učitele ITIC a mládeže do 26 let Alive /IYTC/.

EXPOLINGUA Praha je největším veletrhem v Česku specializovaným na cizí jazyky a studium v zahraničí. Na jeho 16. ročníku se mohou návštěvníci setkat s více než 70 vystavovateli ze čtyř kontinentů, kteří českým a slovenským studentům zprostředkují vstup do světa jazyků, vzdělávání a pracovních příležitostí v zahraničí. Z pestré nabídky si vyberou vysokoškolští studenti a profesionálové, stejně tak středoškoláci a žáci základních škol. Studijní programy a jazykové kurzy budou k dispozici v mnoha různých jazycích. “Návštěvníci si na veletrhu mohou vybrat kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny nebo francouzštiny - tedy momentálně nejpopulárnějších cizích jazyků v Česku. Získají také informace o méně obvyklých jazycích, například o portugalštině, baskičtině, japonštině, arabštině a mnoha dalších.” Vysvětluje ředitelka veletrhu EXPOLINGUA Praha 2006 Janica Ciglianová.

Odborný doprovodný program zahrnuje i letos širokou škálu témat. Hlavní pozornost bude věnována čestnému hostu veletrhu – Austrálii. Námětem dalších seminářů bude překladatelství a tlumočnictví, jazykové certifikáty a e-learning. Připraveny jsou i oblíbené malé jazykové kurzy /mj. japonštiny, španělštiny a znakového jazyka/. Semináře a workshopy domácích i zahraničních odborníků poskytnou návštěvníkům také užitečné informace o studiu a životě v různých zemích světa. Všichni návštěvníci veletrhu mají na přednášky vstup volný. Kompletní program přednášek a workshopů najdete na adrese: http://www.expolingua.cz/dl/Programme2006.pdf

EXPOLINGUA Praha 2006

10. – 11. listopadu 2006

Národní dům na Vinohradech

Náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2

Otevřeno denně 10:00 – 18:00

Pro více informací prosím kontaktujte:

Margareta Vojtková, Public Relations

mobile: +420 777 555 021; e-mail: margareta@vojtkova.com



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.