Apple pořádá semináře o moderních formách výuky

pondělí 30. října 2006 ·

Společnost Apple byla vždy celosvětově známá svým zaměřením na školství a výuku. České zastoupení jde stejnou cestou a pomáhá produkty Apple začlenit do běžné výuky. Z toho důvodu v současnosti probíhají v českých městech semináře Apple Day Workshop, které se snaží učitele, ředitele, IT pracovníky a každého, koho zajímá školství a výuka, seznámit s platformou Apple a možnostmi, které nabízí.

V současnosti proběhly již dva workshopy zaměřující se na platformu Apple ve školství v Opavě a Českých Budějovicích. Toto pondělí 30. října proběhne od 9:30 třetí a největší workshop na Nové radnici na Mariánském náměstí v Praze 1. Hlavním tématem je kreativní a moderní forma výuky a především seznámení s tzv. 1-to-1 learningem, mobilní učebnou a jejím efektním nasazením.

Seminář je pořádán zdarma a je primárně určen pro každého, koho zajímají moderní metody výuky na platformě Apple. Pro účast je nutné se registrovat přímo na stránkách www.apple.cz. Seminářem bude provázet Jan Šimík, Education manager, a Petr Mára, šéfredaktor serveru MůjMac.cz.

Společnost Apple ve druhé polovině sedmdesátých let minulého století odstartovala
v podobě počítače Apple II revoluci osobních počítačů a tuto svoji inovátorskou pozici upevnila v první polovině osmdesátých let uvedením počítačů Macintosh. V současné době Apple posiluje své místo významného inovátora prostřednictvím mnoha cenami ověnčených stolních a přenosných počítačů, operačního systému Mac OS X, iLife a profesionálních kreativních aplikací.
Apple rovněž rozdmýchal revoluci v oblasti digitální hudby prostřednictvím přenosných přehrávačů iPod a internetového obchodu iTunes.

Společnost CZECH DATA SYSTEMS značku Apple zastupuje v České republice od roku 1996. Je členem nadnárodního společenství MDS Group (www.mdsholdings.com) zastupujícího společnost Apple v řadě dalších zemí.

Pro další tiskové informace kontaktujte:

Hana Sobková  Ondřej Hampl

Marketing Communication Manager  Senior Account Manager

CZECH DATA SYSTEMS, Apple IMC  Mmd Public Relations Czech Republic

Sokolovská 352/215, 190 00 Praha 9  Nitranská 6, 101 00 Praha 10

T: +420 284 000 711   T: +420 224 251 555 

F: +420 284 000 766   F: +420 224 254 364 

sobkova@apple.cz   hampl@mmd.cz



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.