Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co

Thursday, July 20, 2006 ·

Prázdninová šance pro vás. Dětská tisková agentura bude vysílat na stanici Český rozhlas 2 Praha od 21. do 26. srpna pořad Domino. Zveme vás, vysílejte s námi. Stačí jen splnit onen pohádkový příkaz Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co! Věříme, že do 20. srpna dostaneme od vás velkou hromadu důkazů, že není problém jít tam (nevíme kam) a přinést to (nevíme co).

Vaším úkolem je přinést důkazy o zajímavých prázdninových zážitcích. Je jedno odkud a jaké, ale měly by to být věci, které ostatní překvapí. Může to být třeba fotografie, vlastnoručně namalovaný obrázek, napsaný příběh, ale také třeba kamínek, ke kterému se váže nějaký zážitek, hudební nástroj, zvuky zaznamenané na magnetofonu atd. Prostě až budete někde, vzpomeňte si, že máte přinést něco, nevím co.

Neváhejte a splněné úkoly posílejte (přinášejte) co nejdříve, nejpozději však do 20. srpna 2006. Naše adresa je Dětská tisková agentura, Na Nivách 314, 141 00 Praha 4.

Pokud objevíte něco opravdu mimořádného, klidně nám napište na mail dta@cmail.cz. Rádi přijedeme s reportážním mikrofonem.

Slněné úkoly prázdninové soutěže Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co budeme pravidelně zveřejňovat na těchto stránkách.

Ti nejlepší, kterým se podaří přinést opravdu NEVÍM CO, budou s námi vysílat od 21. srpna celý týden v Českém rozhlase pořad Domino. Další informace na tel. 603 426 422 nebo dta@cmail.cz

Těšíme se na všechno (i když nevíme na co)!

Rádi za vámi přijedeme s reportážním mikrofonem. Splněné úkoly prázdninové soutěže Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co budeme pravidelně zveřejňovat na stránkách www.dta.zde.cz.



press

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.