Hra o vzdělání

Tuesday, July 18, 2006 ·

J.A.K: (prolévaje hořké slzy s hlavou v dlaních) Jak se to mohlo stát? Jak to, že i v mých milovaných Čechách to jde od desíti k pěti. Kájo! Sliboval jsi, že vzdělání bude zase ceněno a dostupno všem, pedagogové budou vážení a studenti budou po vzdělání prahnout, bude je i bavit - prostě škola hrou.  (zvedne oči ke K.M)
K.M. : Co se ti nelíbí Johane? Vzdělání to nejsou rohlíky, jak si myslí Adam. Ale, že jsi to ty, znovu ti pomohu. Dnes v noci by se ministrovi mohl zdát sen, jak navrhuje zákon o síti neziskových školských zařízení, služebním poměru učitelů se zákazem stávky a jednotných učebních osnovách, a jak ho  zákonodárci přijímají jednomyslnou aklamací.
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006071603

dokument

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.