European Schoolnet: Cena pro mládež v oblasti rozvoje pro rok 2006

Monday, March 27, 2006 ·

Cena pro mládež v oblasti rozvoje pro rok 2006 je novou příležitostí pro žáky ve věku 16-18 let. V tomto roce bude soutěž zaměřena na Afriku a problematiku vzdělávání, zdraví a životního prostředí. Žáci mají za úkol navrhnout plakát, udělat fotografii či multimediální prezentaci na téma rozvojové pomoci. Své umělecké dílo pak žáci doplní krátkou zprávou ve svém vlastním jazyce a angličtině, francouzštině či němčině. Vítězové se jako doprovod Komisaře pro rozvoj Louise Michela zúčastní jedinečného zájezdu do Afriky. Celkem 25 žáků, zástupců všech zemí EU, tak bude mít příležitost vidět, jak Evropa pomáhá Africe. Žáci, kteří v soutěži obsadí první dvě místa, stejně tak jako jejich učitelé, se též zúčastní oficiálního předávání cen a debaty u příležitosti Evropských dnů rozvoje, které se budou v polovině října konat v Bruselu.

Website ve 20 jazycích bude k dispozici na http://www.dyp2006.org. Máte-li dotazy, napište na: dyp@eun.org.


European Schoolnet

0 comments:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.