Drogy: Co s nimi? Jak bez nich?

sobota 25. března 2006 ·

Literární soutěž pro autory do 20 let s tématy: Marihuana, extáze - rekreační drogy - co lidem berou a co jim dávají. Jak je odmítat, zda a proč vůbec je odmítat. Podmínky Literární soutěže a leták ve formátu PDF ke stažení. Soutěž byla vyhlášena dne 20.3.2006 a její uzávěrka je 30.6.2006.

Literární umělecké dílo na téma:

Marihuana, extáze - rekreační drogy - co lidem berou a co jim dávají. Jak je odmítat, zda a proč vůbec je odmítat.

Kategorie
1. poezie
2. próza nebo drama.

Účastníci
Mládež s trvalým bydlištěm v České republice ve věku 15-20 let. Přijímají se pouze práce v jazyce českém.

Odborná porota
Mgr. Daniela Fischerová, MUDr. et PhDr. Kamil Kalina, CSc. a PhDr. Miroslav Kovařík.

Příjem soutěžních prací a podmínky soutěže

Soutěžní práce s označením autora a údajů o práci (viz dále) je možno zasílat ode dne vyhlášení soutěže do uzávěrky, a to výhradně v elektronické podobě prostřednictvím formuláře na naší - vstupte přes banner na hlavní stránku soutěže. Na této stránce najdete i podrobné podmínky. Uzávěrka je 30.6.2006.

Podrobné podmínky soutěže a propagační leták soutěže jsou připojeny jako dokumenty ke stažení. Je povoleno podmínky soutěte i leták tisknout a kopírovat pro potřebu informování o této Literární soutěži - ve školách, zařízeních poskytujících drogové služby, veřejných knihovnách a na jiných vhodných místech. Není povoleno použít tyto dokumenty ke komerčním účelům, ani je pozměňovat. Vyhlašovatel soutěže neodpovídá za případné škody, které by vznikly nedovoleným způsobem zveřejnění (např. nepovoleným výlepem).

Vyhlašovatel: Odbor pro koordinaci protidrogové politiky Úřadu vlády České republiky, kontaktní osoba Eva Škrdlantová, tel. 296 153 301 

Zveřejnění podmínek soutěže a vyhlášení výsledků: Podmínky soutěže jsou po celou dobu soutěže zveřejněny na stránkách Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky (www.vlada.cz) a na www.drogy-info.cz. Výsledky budou vyhlášeny na obou uvedených webových stránkách v den slavnostního vyhlášení výsledků. Předpokládaný termín je říjen 2006. Výherci budou vyzváni k osobnímu převzetí cen na slavnostním vyhlášení výsledků soutěže v Praze. Autoři mladší 18 let budou na vyhlášení výsledků pozváni i s doprovodem dospělé osoby (rodič, starší sourozenec, učitel …).

Připojené soubory

200287 plakatek_soutez_drogy.pdf
literarni_soutez_drogy_cernobile_podminky.pdf


press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.