Cena pro mládež 2006, zaměření na Afriku

čtvrtek 16. února 2006 ·

Jedná se o novou soutěž, která bude trvat čtyři roky, ale každý rok se bude měnit její zaměření. Žáci ve věku 16 až 18 let mohou prostřednictvím výtvarného díla, na němž se bude podílet celá třída, vzkázat, jak může EU pomoci rozvojovým zemím. Třídy mohou soutěžit buď s digitálními (např. multimediální montáže), či "tradičními" příspěvky (např. fotografie a plakáty). Vítězové budou pozváni do Bruselu a získají finanční odměnu, která bude základem jejich projektu s africkou třídou. Tato soutěž může být propojená s projektem Jaro v Evropě, a především s aktivitami ze sekce Společně na světě. Můžete se zapojit do obou projektů a využít všech příležitostí.

Webová stránka bude k dispozici od poloviny února ve 20 jazycích a registrace bude možná až do konce tohoto školního roku.

Koordinátorka projektu: Brigitte Parry brigitte.parry@eun.org

Asistent: Chris Coakley chris.coakley@eun.org



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.