ETS spustila novou verzi internetových stránek, aby mohla poskytovat lepší služby svým zákazníkům z řad učitelů, rodičů, zájemců o zkoušky a pracovníků podílejících se na přípravě testů

pátek 2. září 2005 ·

Organizace ETS včera spustila novou verzi internetových stránek přinášející kvalitnější informace a služby více než 26 000 návštěvníků z řad učitelů, rodičů, zájemců o zkoušky a pracovníků podílejících se na přípravě testů, kteří každý den tento portál navštíví. Přestože jsou vzhled a struktura portálu nové, internetová adresa zůstává beze změny (http://www.ets.org)

Scott Weaver, ředitel organizace ETS pro informace, řekl: "Nová verze portálu www.ets.org je online platformou, kde se uživatelé z celého světa mohou díky tomuto vzdělávacímu systému vzdělávat, připravovat sebe nebo své studenty ke zkouškám či si rozšířit obecné povědomí. Naše internetové stránky jsou pro lidi tím nejefektivnějším a nejúčinnějším nástrojem k získání informací, produktů a služeb, které potřebují."

Modernizace internetového portálu byla velmi komplexní, počínaje změnou grafické podoby a mapování obsahu, až po zlepšení vyhledávání, které nyní nabízí návštěvníkům pokročilé funkce pro vyhledávání informací. Návštěvníci portálu zde najdou informace o maturitních zkouškách GRE(R) - Graduate Record Examinations(R), řadě zkoušek Praxis(TM) pro začínající učitele (Professional Assessments for Beginning Teachers(R)), o zkouškách TOEFL(R) z anglického jazyka - Test of English as a Foreign Language (TM)) a o zkouškách TOEIC(R) zaměřujících se na komunikaci v angličtině - Test of English for International Communication(TM). Portál rovněž nabízí odkazy na populární programy SAT(R) a AP(R), které pořádá škola College Board.

Na domovské stránce portálu http://www.ets.org najdete i online vyhodnocení písemných testů (Criterion (SM)) z řady profesionálně vyvinutých programů pro učitele (Pathwise(R)) a je zde možnost vyzkoušet si online testy (ScoreItNow!(SM)) a tím se lépe připravit na písemnou část zkoušky TOEFL(R). Pan Weaver říká: "Nová podoba našich stránek zákazníkům přináší mnoho možností. Naslouchali jsme uživatelům našeho portálu, kteří nás požádali o zlepšení způsobu získávání informací o našich produktech a službách. Po modernizaci našeho portálu můžeme říci, že pokud požadovanou informaci máme u nás v ETS, získáte ji i na http://www.ets.org."

O ETS

ETS je nezisková organizace, jejímž cílem je posouvat kvalitu a rovnoprávnost v oblasti vzdělávání pomocí nabídky poctivých a spolehlivých hodnocení, průzkumů a dalších služeb pro všechny lidi z celého světa. ETS poskytuje na míru šitá řešení, produkty pro učitele, studijní materiály pro třídy a výukové a učební nástroje založené na nejnovějších poznatcích jednotlivcům, vzdělávacím institucím a státním orgánům na celém světě.

Organizace ETS byla založena v roce 1947 a dnes prostřednictvím svých 9 000 poboček ve 180 zemích celého světa každý rok připravuje, pořádá a hodnotí více než 24 milionů testů. Více informací získáte na internetových stránkách http://www.ets.org.

KONTAKT:

ETS

Tom Ewing

Tel: 609-683-2803

e- mail: tewing@ets.org



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.