Druhý ročník soutěže webů škol

středa 10. prosince 2003 ·

Druhý ročník soutěže webů škol vstoupil do posledního měsíce, kdy je možné přihlašovat školní weby a webové stránky do soutěže. Posledním dnem je 31.prosinec 2003. Soutěže se mohou zúčastnit všechny české školy, od mateřských až po střední školství. Soutěž pořádá společnost AutoCont On Line, a. s. Přihlášky i přehled přihlášených škol jsou k dispozici na www.indos.cz, informačním centru projektu Internet do škol.

Druhý ročník soutěže přináší řadu novinek – soutěž je organizována po krajích a v průběhu března a dubna budou v krajích vyhodnoceny vítězné prezentace postupující do finále. To se uskuteční v květnu v Praze a odborná porota vybere trojici nejzajímavějších a nejlepších webových stránek škol. Na své si přijde i veřejnost – bude moci hodnotit přihlášené stránky a přichystány jsou i ceny veřejnosti.

Druhý ročník soutěže chystá pro vítěze řadu zajímavých cen. Soutěž vyhlašuje AutoCont On Line s partnery, společnostmi SILCOM Multimedia, ZONER a MICROSOFT, a mediálním partnerem IDG, vydavatelem měsíčníku PC WORLD a GameStar.

Přihlašovat webové prezentace škol je možné do 31. prosince 2003 na adrese http://www.indos.cz/webbys
V prvním ročníku soutěže více než 220 škol soutěžilo o velmi atraktivní ceny. Odborná komise udělila hlavní ceny ve dvou kategoriích. Zájezd do EURO Disneylandu získala Základní škola Straky a pobyt, včetně vstupného na 38. MFF Karlovy Vary, získalo Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary.


Kontakt :
Daniel Dočekal
Manažer odborné komunikace
AutoCont OnLine, a. s.
e-mail: info@acol.cz
Web : www.indos.cz



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.