Školáci ze ZŠ v Litoměřicích vyhráli čokoládovou soutěž

úterý 25. listopadu 2003 ·

Absolutním vítězem 4. ročníku výtvarné soutěže Orion pro žáky 1. stupně základních škol z celé České republiky se stala základní škola v Litoměřicích.

Děti z vítězné třídy vytvořily kulisy čokoládového městečka, ve kterém samy zahrály divadlo.
„Fantazie dětí i tentokrát předčila naše očekávání a vybrat vítěze z více než jedenácti tisíc prací bylo velmi obtížné. U výtvarných dílek jsme se snažili hodnotit nápad i zpracování,“ řekla Hana Dušková, Brand Manager společnosti Nestlé Česko.

Ve 4. ročníku výtvarné soutěže společnosti Nestlé Česko s.r.o. porota hodnotila přes 11 tis. prací z více než  1 000 škol. Z nich vybrala 50 děl nejlépe ztvárňujících dobrodružství, které lze prožít s hvězdičkou Orion v čokoládovém městečku. Padesát vybraných tříd získá televizor a videopřehrávač v přenosné skříňce. Pro 3 vítězné třídy byl navíc připraven výlet do pražského kina Oskar IMAX. Dětem jistě udělaly radost i batůžky a ledvinky naplněné čokoládami ORION.

Rádi bychom Vás pozvali na výstavu  těch nejlepších děl, která jsou vystavena od 17.11. do 28.11.2003 na dětském ostrově Tramtárie, v pražské Jungmannově ulici č. 28.

Bližší informace: Eva Lancingerová, telefon 224 915 433



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.