Veletrh STUDENT-EXPO-LINGUA 2002

středa 30. října 2002 ·

Ve dnech 14. – 16.11. 2002 proběhne v Praze na Žofíně pod záštitou nevládní organizace ICEF již XII. ročník prestižního mezinárodního veletrhu jazyků, kultury a vzdělávání Student-Expo-Lingua.

Po tři dny se v působivých novorenesančních prostorách budou prezentovat školy všech úrovní a zaměření z celého světa a společnosti poskytující služby v oblasti vzdělávání. Hlavním cílem veletrhu Student-Expo-Lingua je zprostředkovat všem zájemcům v České republice co nejpodrobnější informace o možnostech vzdělávání dětí, mládeže i dospělých. Skutečně mezinárodní charakter veletrhu dává návštěvníkům i jedinečnou možnost srovnávat rozsah a kvalitu poskytovaného vzdělání u nás a v zahraničí.

Po celou dobu veletrhu bude v Primátorském salónku Žofína probíhat Konference, na které mimo jiné seznámí australští imigrační úředníci zájemce o studium či práci v této zemi s podmínkami získání povolení k pobytu. Vzhledem k rostoucí oblibě Austrálie u českých studentů a mladých lidí obecně očekávají organizátoři velký zájem veřejnosti.

Současnou tvář dostal veletrh Student-Expo-Lingua na podzim roku 2001, kdy se v jednu velkou mezinárodní přehlídku sloučily dva do té doby nezávislé veletrhy Student Expo (pořádaný v letech 1995 a 1999) a Expolingua, který se konal pravidelně každý únor již od roku 1992. Spojením obou akcí vznikl komplexní veletrh, který nemá v České republice svým záběrem a reprezentativností obdobu. Návštěvníkům se v jeho rámci představují střední školy, vyšší odborné školy, univerzity ze všech částí světa, jazykové školy, nakladatelství, agentury zprostředkovávající studijní či pracovní pobyty v zahraničí a vydavatelé programů se vzdělávací tematikou.

Ředitelkou ICEF Praha, dceřiné společnosti mezinárodní nevládní organizace ICEF se sídlem v Bonnu, je PhDr. Hana Vondráčková. Společnost ICEF pořádá již více než 30 let nejrůznější výchovně vzdělávacích akce, workshopy a jazykové veletrhy ve všech částech světa – mimo jiné v Německu, Spojených státech, Rusko nebo Číně.

Podrobnější informace o akci najdete na stránkách www.expolingua.cz. Veletrh bude otevřen pro veřejnost denně od 10. do 18. hod

HROMADNÉ A ŠKOLNÍ VYPRAVY, KTERÉ SE ZAREGISTRUJÍ NA www.expolingua.cz MAJÍ VSTUP ZDARMA!

Je to akce, jejíž návštěvu se rozhodně nevyplatí oddalovat. Žádná investice do vzdělání a především jazyků není zbytečná.


Kontakt:

PhDr. Eva Kubešová
ředitelka veletrhu
tel/fax: 2-74821527, 604 40 35 96
e-mail: studentexpolingua@mybox.cz

Zita Strnadová
tisková mluvčí
tel.: 604 23 22 31
e-mail: zitastrnad@centrum.cz

Tomáš Jeník
promo-manager
Tel: 603 54 99 33
e-mail: tomas.jenik@quick.cz

press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.