Program Všemi deseti je pro školy zdarma

pátek 4. října 2002 ·

Firma Gemtree Software uvolnila program Všemi10 V3.00 (Výuka všemi 10 prsty na klávesnici počítače) pro domácí používání zadarmo a dále zadarmo pro české školy pro školní rok 2002/2003. Výuka všemi 10 prsty na klávesnici počítače  (*.zip, 120kB) je DOS aplikace, která pracuje v grafickém videomodu. Je napsána v Assembleru. Díky tomu je program funkční na všech počítačích od PC-XT až po soudobé PC s operačním systémem, který umožňuje spustit DOS program. Přílohou programu je několik DOS utilit, které uživatel může využít při řešení okrajových problémů s kódováním znaků.

Za celé desetiletí, po které jsme program distribuovali, byl ze strany uživatelů označován jako výborný. Program má řádově tisíce legálních licencí a řádově stovky multilicencí ve školách ČR. Prodělal dosti silné zpřipomínkování ze strany českých středních škol a i ze strany správců PC (program má vyřešen provoz v počítačové síti).

Do programu jsme zabudovali pozvánku na web stránky našeho aktuálního programu Petr. Doufám, že tato reklama není příliš na obtíž vzhledem k užitné hodnotě programu.

Program je free také pro všechny případné slovenské uživatele jak domácí, tak i školy (a to proto, že není zcela na 100 % přizpůsoben slovenštině, na druhou stranu nám bylo mnohokrát tvrzeno slovenskými uživateli PC, že je pro běžné použití pro slovenštinu vhodný).

Program je v souboru  VSEMI10.ZIP  bez možnosti triviální laické instalace.

Pracujeme na ověření a registraci programu u CERES.

Vítáme vaše připomínky a náměty.

Za Gemtree Software
Jaroslav Knápek
Rožnov pod Radhoštěm

press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.