Strojírenský CAD projekt 2002 – VI. ročník soutěže

čtvrtek 28. února 2002 ·

Konzultace k soutěži Strojírenský CAD projekt 2002 na Autodesk FÓRU 2002

Pokud se zúčastníte Autodesk FÓRA 2002, můžete na místě projednat s panem Zdeňkem Němcem ze společnosti Expert& Partner podmínky Vaší účasti v soutěži Strojírenský CAD projekt 2002, která probíhá letos již šestým rokem. Zájemci o konzultace prosím kontaktujte pana Němce na e-mail: nemec@ep2000.cz.


Strojírenský CAD projekt 2002 – VI. ročník soutěže

Letos již v šestém ročníku změří své síly několik desítek konstruktérů, projektantů a technologů v prestižní soutěži Strojírenský CAD projekt. Myšlenku ocenit české a slovenské projekty, posílit prestiž konstruktérů, dát jim do ruky strategické nástroje pro zvýšení konkurenceschopnosti podniku, podporuje Autodesk jako hlavní sponzor soutěže se svými partnery již několik let. Letos je hlavním organizátorem soutěže společnost Expert & Partner pro komerční sekci a Computer Agency pro sekci studentskou.


Pravidla soutěže

Soutěž Strojírenský CAD projekt je soutěž o nejlepší technické dílo z oblasti strojírenství, elektrotechniky a energetiky řešené pomocí SW produktů společnosti Autodesk. V letošním ročníku jsou vypsány kategorie:

  • Komerční projekty z průmyslu - ČR
  • Komerční projekty z průmyslu - SR
  • Studentské projekty z ČR a SR

Do soutěže budou přijaté projekty řešené z hlavní části pomocí produktů Autodesk a spolupracujících SW aplikací. Podrobné informace včetně historie a výsledků minulých ročníků soutěže najdete na http://www.mcad.cz, aktuální informace k VI. ročníku budou na www.24hdesign.cz

Studentské projekty
Od čtvrtého ročníku je soutěž otevřena studentům středních i vysokých škol v České a Slovenské republice.
Záměrem je umožnit studentům prezentovat své nápady, navázat kontakt s profesionály v oboru, získat zkušenosti s řízením a prezentací projektů, zkrátka dostat se do povědomí, uchopit šanci a ucházet se o lukrativní místo či zakázky.

Hodnotící kritéria
Co bude mezinárodní porota hodnotit? Kritéria jsou předem známa, jejich váhu stanovuje porota až při vlastním hodnocení projektů. Hodnotí se rozsah práce provedené v CAD produktech v rámci celého projektu, komplexnost práce, tzn. návaznost na další procesy v podniku (vývoj-technologie-příprava výroby-výroba-atd.), kvalita zpracovaní projektu, forma jeho prezentace (digitální model, simulace, vizualizace, prototyp, využití Internetu atp.). Dalšími kritérii jsou ekonomické zhodnocení projektu a jeho technická realizace. Projekty mohou předkládat pouze jejich vlastníci, právnické nebo fyzické osoby, které v soutěži zastupuje oprávněná osoba. Písemnou přihláškou soutěžící souhlasí se zveřejněním prezentací projektu pro marketingové účely organizátorů.

Odměna za řešení
Vítězný projekt v každé komerční kategorii obdrží týdenní zájezd do zahraničí pro 2 osoby. Cena je vlastnictvím přihlášeného subjektu, bude předána oprávněné osobě. Vítězná práce ve studentské kategorii obdrží hmotný dar od sponzorů soutěže. Další umístěné práce v komerčních kategoriích obdrží na základě rozhodnutí poroty hmotné dary od sponzorů soutěže.

Vítězné projekty na INVEXU
Vyhlášení vítězných projektů pro sekci komerční i studentskou proběhne na mezinárodním veletrhu informačních a komunikačních technologií INVEX 2002.

Těšíme se na Vaše projekty a spolupráci.

Computer Agency o.p.s.
Technická 2, 616 69 Brno
Tel: ++420 5 4114 3262, Fax: ++420 5 4114 3320
Mobil: 0603 426 627
E-mail: bejcek@c-agency.cz
http://www.c-agency.cz
http://www.c-agency.net



press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.