redakce: Výstava učebních pomůcek KORUNKA 2001

pondělí 5. listopadu 2001 ·

Ve středu 7. listopadu 2001 se koná v budově Základní školy Korunovační Praha 7 čtvrtý ročník výstavy učebních pomůcek pro děti a školu KORUNKA 2001.

Výstava bude přístupná od 9 do 18 hodin a účastní se jí přes 20 vystavovatelů, výrobců školních pomůcek a nakladatelství učebnic z celé republiky. Především pro pedagogy a rodiče jsou připraveny tvůrčí dílny, semináře a přednášky našich předních odborníků v oblasti speciální péče o děti s výukovými obtížemi.

Z připravovaných doprovodných akcí uveďme alespoň semináře Dyslexie názorně a prakticky, Násilí a šikana, Syndrom vyhoření a Základní metodické postupy pro výuku angličtiny a němčiny. Rodiče budou moci konzultovat po celou dobu konání výstavy individuálně s psychology a speciálními pedagogy výchovné a výukové problémy svých dětí. Zajímavou a netradiční výstavu připravili pro rodiče a své kolegy učitelé Základní školy Korunovační Praha 7, kteří se těší na Vaší návštěvu.

A jak se na výstavu dostanete? Nejlépe tramvají č. 25, 26, 1, 8 - stanice Letenské náměstí.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.