Bořivoj Brdička: Rozšiřte řady Spomocníkových pomocníčků!

pondělí 7. května 2001 ·

Server Učitelský spomocník vyhlašuje soutěž o nejhezčí dětské obrázky s tematikou počítačů a vztahu dětí k nim.

Všichni, kdo jste již na internetu navštívili stránky Učitelského spomocníka, asi víte, že je vyzdoben barevnými dětskými kresbičkami s tematikou počítačů a vztahu dětí k nim. Rádi bychom v blízké budoucnosti na stánkách Spomocníka uspořádali novou výstavu těchto obrázků, a proto vám touto cestou nabízíme možnost se jí zúčastnit. Obrázek pro tuto výstavu nám do konce školního roku mohou posílat všechny děti ve věku do 15 let, a to buď v podobě elektronické, nebo papírové. Každá kresba musí obsahovat jméno autora, věk a školu, kterou navštěvuje. Vybraným autorům, případně celé třídě, po dohodě Spomocník umožní strávit den plný internetu, seznámit se s jeho možnostmi v podmínkách rychlého připojení a setkat se s odborníky v této oblasti. Určitě si všichni takto ocenění autoři z návštěvy na našem pracovišti odnesou mnoho dojmů a jistě i nějakou tu maličkost pro své školní či domácí počítače.

Na všechny obrázky se moc těší váš


Učitelský spomocník
oddělení informační výchovy
KTchV UK PedF Praha
M. D. Rettigové 4
116 39 Praha 1
E-mail: spomocnik@it.pedf.cuni.cz

Bořivoj Brdička

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.