Valerie Wágnerová: Jmenování nového rektora Univerzity Pardubice

pondělí 17. ledna 2000 ·

Prezident republik jmenuje devět rektorů českých vysokých škol. V úterý 25. ledna v odpoledních hodinách bude nově zvolený rektor Univerzity Pardubice doc. Ing. Miroslav Ludwig, CSc. (dosavadní prorektor a statutární zástupce rektora UPa) jmenován do funkce prezidentem republiky Václavem Havlem. Kandidátem na nejvyšší akademickou funkci byl zvolen 26. října 1999 Akademickým senátem Univerzity Pardubice. 


Jmenování se uskuteční na Hradě za účasti odstupujícího rektora a předsedy Akademického senátu Univerzity Pardubice. Současně s rektorem Univerzity Pardubice je nově jmenováno dalších devět rektorů českých vysokých škol, jež budou stát v čele svých vysokoškolských institucí do roku 2003.

Slavnostní inaugurace rektora Univerzity Pardubice, tj. uvedení do funkce na akademické půdě v Pardubicích se uskuteční v úterý 15. února 2000 v 11 hodin v univerzitní aule v Pardubicích - Polabinách.

Valerie Wágnerová

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.